خریدار مغز پسته فله ای کالک – دو پوست

مغز پسته فله ای کالک – دو پوست به عنوان یکی از محصولات مرغوب و خاص این حوزه، خریداران داخلی و صادراتی قابل توجهی دارد و بنابراین در صورت وجود شرایط مطلوب فروش، سود خوبی از این بخش حاصل می شود.

پسته یکی از مهمترین و پرکاربردترین محصولات باغی تولید شده در ایران است که دامنه ی مصرف آن از حوزه ی آجیل و خشکبار تا فرآوری و صنایع تبدیل گسترده شده است.

صنایعی مانند شیرینی پزی، گز و سوهان و سایر سوغات تولید شده در ایران، انواع بستنی، شکلات و کیک تنها بخشی از مصرف انواع پسته و در واقع مغز پسته تولید شده در ایران می باشد.

اما جالب است بدانید که منظور از مغز پسته، صرفاً مغز پسته های رسیده یا گلدار نیست؛ بلکه مغز پسته های نارس که تحت عنوان مغز پسته کال نامیده می شود نیز، با استقبال خوبی همراه است.

البته این نوع مغز در عالی ترین شیوه ی مصرف، به صورت دو پوست شده یا مغز پسته کالک خرید و فروش می گردد و بیشتر برای صادرات مورد توجه می باشد.

صادرات مغز پسته فله ای دو پوست

مغز پسته فله ای دو پوست شده، استفاده های زیادی در صنایع شیرینی پزی کشورهایی دارد که در صنایع مرتبط توسعه ی مطلوبی داشته اند و بنابراین همه ساله میزان قابل توجهی از مغز پسته فله ای کالک به این کشورها صادر می شود.

ایتالیا به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در صنعت شیرینی پزی و صنایع مربوطه، یکی از مهمترین خریداران مغز پسته فله ای دو پوست را تشکیل می دهد.

و بنابراین شرکت هایی که بخشی از فعالیت های تجاری خورد را برای صادرات این محصول به کشورهای مشابه اختصاص می دهند، معاملات بسیار خوبی خواهند داشت.

البته علاوه بر مغز پسته کالک و یا مغز پسته های رسیده، مغز پسته وحشی سرخس که در واقع یکی از دو گونه پسته کوهی کشت شده در ایران است نیز یک محصول صادراتی ویژه محسوب می شود.

در این راستا بازرگانی خشکبار آرین آمادگی ارائه مشاوره های لازم برای خرید و صادرات انواع مغز پسته فله ای در ارقام باغی و وحشی را دارد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه × 1 =