صادرات انواع میوه خشک بسته بندی درجه یک

میوه خشک بسته بندی درجه یک برای صادرات به بازار جهانی گزینه ای عالی است؛ چرا که انواع میوه خشک صنعتی تولید شده در کشور کیفیت و مرغوبیت مورد پذیرش صادراتی را دارند.

ایران را با نام کشور چهار فصل می شناسند، کشوری که در هر نقطه از آن آب و هوا و اقلیم و خاک خاصی وجود دارد که همین عامل باعث شده، تنوع گیاهی بسیار زیادی را شاهد باشیم.

این عامل همچنان در ایجاد تنوع انواع میوه تأثیر گذار بوده و در فصول مختلف سال و در هر نقطه از ایران، میوه های تازه ی بسیاری تولید می شود.

این نکته باعث شده که در خصوص تولید میوه خشک صنعتی نیز ایران یک موقعیت خاص و ویژه داشته باشد.

چرا که بحث کیفیت و طعم میوه خشک ایرانی، گزینه ای است که برای صادرات و فروش در بازار جهانی مورد استقبال مشتریان واقع شده و شرایط خوبی برای توسعه دارد.

تجارت میوه خشک بسته بندی درجه یک

اما نکته ای که در صادرات میوه خشک به کشورهای مختلف همچون بسیاری از خشکبار رایج صادراتی کشور حائز اهمیت است نحوه ی تجارت و صادرات است.

در واقع همان طور که انواع خشکبار ایرانی قابلیت ارسال فله و بسته بندی شده را دارند، در خصوص میوه خشک صنعتی نیز این شرایط دیده می شود.

اما صادرات میوه خشک بسته بندی درجه یک بهتر است یا فله؟

در قدم اول شاید هزینه های تولید و بسته بندی میوه خشک درجه یک، ما را بر آن دارد که به فکر صادرات بسته بندی شده نباشیم و با ارسال فله ای ضمن هزینه های کمتر، به سود قابل توجهی نیز دست یابیم.

اما نکته این جاست که در دنیای امروز، بسته بندی گزینه ای بسیار مهم در موفقیت شرکت های صادراتی و بازرگانی دنیا محسوب می شود.

اهمیت توجه به میوه خشک بسته بندی درجه یک

غفلت از اهمیت بسته بندی توسط برخی کشورها مانند ایران و در مقابل فرصت شناسی برخی کشورهای دیگر و قدرت آنان در صنایع بسته بندی، موجب شده تا سود واقعی و چند برابری، نصیب کشور وارد کننده گردد.

و کشوری که صاحب تولید و عرضه ی یک محصول مانند میوه خشک است، بهره ی چندانی نبرد.

به عنوان مثال همچنان که می دانید یک واقعیت تلخ در مورد زعفران ایران کاملاً مشاهده می شود و آن صادرات زعفران فله ای به کشورهایی چون اسپانیاست.

به طوری که پس از بسته بندی، صادرات مجدد همین محصول ایرانی با نام و برند همین کشور به بازارهای جهانی انجام می شود.

امری که موجب شده جایگاه واقعی ایران در تولید زعفران، که اول جهانی است چندان که باید شناخته شده نباشد.

این امر در مورد صادرات میوه خشک نیز می تواند تکرار شود؛ اگر به جای میوه خشک بسته بندی درجه یک، به صادرات فله دل خوش کنیم.

اما در خصوص سود حاصل از صادرات میوه خشک بسته بندی نیز کاملاً واضح است که علی رغم تحمیل هزینه های ابتدایی تولید میوه خشک به صورت بسته بندی در مقایسه با فله، ارزآوری صادرات میوه خشک بسته بندی قابل قیاس با رقم فله نخواهد بود.

ضمن آن که ادامه ی تجارت میوه خشک در بازار جهانی، تبلیغات و بازاریابی بیشتری می طلبد، امری که در خصوص استفاده از میوه خشک بسته بندی درجه یک و با درج برند و اعتبار ایرانی بستر مناسبی برای این کار مهیا خواهد نمود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

3 + یک =