عرضه مستقیم میوه خشک اسلایس

عرضه مستقیم میوه خشک اسلایس انبه اعلای ایرانی

عرضه مستقیم میوه خشک اسلایس انبه اعلای ایرانی امری است که در کنار رسیدن به قیمت مناسب، کیفیت مطلوب و متناسب با بازار هدف را فراهم می کند.

انبه در میان انواع میوه های گرمسیری موقعیت فوق العاده ای در میان مصرف کنندگان دارد؛ به گونه ای که علاوه بر مصرف تازه خوری محصولاتی فرآوری شده از آن چون آبمیوه انبه طرفداران زیادی دارد.

قاعدتاً طعم عالی و خواص فوق العاده ای که در منابع مختلف تغذیه ای برای مصرف انبه گزارش می شود، بر این تمایل بی تأثیر نبوده است.

بنابراین مصرف خشک شده ی این میوه نیز می تواند پیشنهادی مناسب برای مصرف کنندگان در میان وعده های مختلف غذایی محسوب شود.

خوشبختانه این فرضیه با تولید و فروش میوه خشک اسلایس شده ی انبه، ثابت شده و استقبال خوبی از آن در کنار سایر میوه خشک های اسلایس صنعتی به عمل آمده است.

عرضه مستقیم میوه خشک انبه اسلایس صنعتی

اما برای سفارش این محصول تولید شده در ایران با توجه به قیمت بالای آن، بهتر است به دنبال استفاده از منابع عرضه مستقیم میوه خشک اسلایس باشیم.

بی شک اهمیت این موضوع در سفارش های عمده و حجم های بالا بیشتر آشکار می شود.

اما در حالت عرضه مستقیم میوه خشک اسلایس نه تنها بهترین کیفیت ها قابل دسترس تر خواهند بود، بلکه امکان دریافت تخفیف های ویژه و حتی مواردی چون بسته بندی های سفارشی نیز میسر خواهد شد.

عرضه مستقیم میوه خشک اسلایس انبه امروزه به راحتی و از طریق روش های مختلف مجازی چون سایت ها و شبکه های اجتماعی صورت می گیرد.

انبه خشک شده معمولاً برشی اسلایس شده و طولی دارد اما پرتی های محصول نیز تحت عنوان بغل انبه نیز به فروش می رسد.

گزینه ای که برای استفاده در میوه خشک های مخلوط که به دنبال یک ترکیب مناسب از میوه خشک مخلوط همراه با انبه و در عین حال قیمت مناسب هستیم، مناسب می باشد.

علاوه بر این استفاده از بغل انبه برای مواردی چون فرآوری مناسب تر بوده و موجب کاهش هزیننه های تولید و در نهایت سود بیشتر خواهد شد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج × 5 =