قیمت پسته عمده صادراتی بسته بندی – فله ایران

قیمت پسته عمده در بازار صادراتی چگونه است؟ تفاوت نرخ پسته بسته بندی شده و فله چه میزان است؟ آیا می توان برای هر یک از ارقام اکبری – احمد آقایی – بادامی – فندقی و کله قوچی به عنوان اصلی ترین محصولات مورد استفاده جهت صادرات نرخ معینی را متصور بود؟

پسته یکی از اصلی ترین محصولات صادراتی کشور ما بود و همان طور که می دانید یکی از مهم ترین بحث ها در معاملات امروز پسته در بازار، قیمت این محصول است.

تغییرات قیمتی بسیار محسوس که امروزه در بازار پسته مشاهده می شود ما را مجاب کرد تا در این زمینه اقدام به نگارش این مقاله نماییم.

ما سعی می کنیم تا سوالات فوق را به همراه بسیاری دیگر از سوالات ذهن شما را در این مقاله پاسخ دهیم.

و اما قیمت پسته عمده در بازار صادراتی….

سوالی که بسیاری از مشتریان از ما می پرسند.

برای پی بردن به قیمت پسته صادراتی کافی است تا شما ضمن مشخص کردن نوع پسته خود، هزینه های حمل و گمرکی را در کشور مقصد محاسبه کرده تا قیمت تمام شده بعد از گمرک بدست بیاید.

به عنوان مثال اگر شما قصد صادرات پسته احمد آقایی آب خندان به قزاقستان را داشته باشید و ما قیمت هر کیلو پسته مذکور را 8 دلار در نظر بگیریم، شما تا بندر اکتائو قزاقستان هزینه های حمل، گمرکی سمت ایران و گمرک آن جا را دارید که شاید روی هم چیزی در حدود 1 تا 1.5 دلار هزینه در پی داشته باشد.

با این تفاسیر قیمت تمام شده احمد آقایی در قزاقستان 9 تا 9.5 دلار است.

اما این سوال که ما پسته مورد نظر را چند بفروشیم، مساله ای است که تشخیص آن بر عهده شماست.

شما می توانید با در نظر گرفتن پارامتر های مختلف در بازار هدف خود پسته خود را با هر قیمتی به فروش برسانید.

نکته: دقت کنید که قیمت پسته دیگران را ملاک کار خود قرار ندهید و سعی کنید تا محصولتان را با قیمت خودتان بفروشید.

قیمت پسته عمده به صورت بسته بندی و فله

ما در بسیاری از مقالات این سایت بیان کردیم که بیشترین حجم صادرات پسته از ایران به صورت فله بوده و قطعا قیمت گذاری هایی که در بازار جهانی برای پسته ایران انجام می شود، بر اساس قیمت این کالا به صورت فله ای می باشد.

جدیدا قیمت گذاری پسته در بازار جهانی بر اساس نرخ گذاری پسته امریکا انجام می شود، معمولا اگر آنان قیمت پسته خود را افزایش دهند، شاید بتوان قیمت محصولات ایرانی را در بازار بالا برد، اما اگر ما قیمت خود را افزایش دهیم، امکان از دست دادن بازار وجود خواهد داشت.

به عنوان مثال در سال 2017-2018 پسته ایران در بازار هند با افزایش نسبی قیمت رو به رو شد و تجار امریکایی با غنمیت شمردن فرصت اقدام به واردات پسته به هند نمودند و اکنون ما بخشی از بازار را از دست داده ایم.

مسائل دیگری که بر قیمت پسته فله در بازار داخلی موثر است، پارامتر هایی از جمله نرخ ارز، میزان موجودی و نوع پسته می باشد که در آینده بیشتر بدان خواهیم پرداخت.

اگر ما بتوانیم پسته خود را به صورت بسته بندی شده به دیگر کشور ها صادر کنیم، قطعا این یک مزیت بزرگ برای ما خواهد بود.

کشوری همانند چین با خرید پسته فله از ایران و بسته بندی و توزیع در بازار جهانی سود های باور نکردنی را نصیب خود کرده است.

عدم بازاریابی درست و نداشتن بسته بندی مناسب برای پسته باعث شده تا این محصول به صورت فله به خارج کشور صادر شود.

اما اگر بخواهیم در مورد قیمت پسته بسته بندی شده با شما صحبت کنیم، قطعا باید بگوییم که این پسته به نسبت فله گران تر بوده و ارز اوری بسیار بهتری را برای کشورمان دارد.

قیمت پسته عمده صادراتی انواع مختلف

هر پسته صادراتی قطعا در بازار دارای قیمت خاص خود بوده و بازاریان بر اساس نکاتی که مد نظر قرار می دهند، پسته را قیمت گذاری می کنند.

اولین مرحله قیمت گذاری این است که ما تشخیص دهیم پسته ای که آن را در دستور کار تجارت خود قرار داده ایم، آیا طبیعی خندان است یا مکانیک خندان!

قطعا پسته طبیعی خندان به نسبت مکانیکی گران تر بوده و در بازار خواهان بیشتری دارد.

مرحله بعدی این است که نوع پسته را مشخص کنیم.

گران ترین انواع پسته در بازار اکبری و کله قوچی هستند و پسته احمد آقایی دارای نرخ های متوسطی می باشد.

پسته فندقی و بادامی هم پسته های ارزان قیمت بازار بوده و بیشترین کاربرد را در بازار صادراتی دارند.

سوال اینجاست که چرا قیمت پسته عمده توسط برخی از صادرکنندگان ارزان تر بوده و برخی گران تر است؟

دوستان محترم دقت کنید وقتی که در بازار پسته فندقی انس 32 دارای قیمت 65 هزار تومان باشد، قطعا اگر کسی آن را به قیمت 60 هزار تومان به فروش برساند باید به کار وی شک کرد.

برخی از صادرکنندگان با جمع آوری ضایعات پسته و مخلوط نمودن آن با بار های صادراتی خود قیمت را شکسته و این کار آنان باعث بدنامی پسته ایران نزد برخی تجار خارجی شده است.

یکی دیگر از روش های شکستن قیمت پسته عمده صادراتی این است که پسته طبیعی و مکانیکی را با هم مخلوط می کنند و با خیالی آسوده و وجدانی راحت به مشتریان می فروشند!!!

جالب است بدانید که اگر چه قبلا این کار در بازار صادراتی انجام می شد، اما در حال حاضر این افراد به هم وطنان خود رحم نکرده و پسته آجیلی را نیز به همین شکل در بازار عرضه می کنند.

برای کسب اطلاعات تکمیلی در مورد صادرات پسته، قیمت پسته و… با ما در ارتباط باشید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چهار × 3 =