نرخ عناب جگری دارویی اعلا
نرخ عناب جگری دارویی اعلا چگونه محاسبه می شود؟ بدیهی است که میزان کیفیت و حجم تقاضا از جمله گزینه های اولیه در افزایش یا کاهش قیمت فروش این محصول خواهد بود.
عناب که تحت عنوان عناب چینی نیز شناخته می شود، در ایران و به ویژه در خراسان جنوبی قابلیت کشت و تولید داشته و موقعیت ویژه ی آب و هوایی این استان، موجب شده تا بهترین عناب کشت شود.
عناب جگری، کله قوچی و خرمایی از انواع عناب تولید شده هستند که برای فروش در بازار داخل و صادرات محصولی فوق العاده محسوب می شوند.
هر چند در بازارهای جهانی برای معرفی و فروش این محصول، نیازمند برنامه ریزی و تبلیغات بیشتری هستیم.
نرخ عناب جگری در بازار
اما نرخ عناب جگری و یا بقیه ی انواع به چه صورت است و به عبارتی نحوه ی قیمت گذاری این محصول چگونه خواهد بود؟
طبیعتاً مؤلفه های اولیه ی تأثیر گذار در هر بازار، نرخ عناب جگری را نیز تحت تأثیر قرار داده و بنابراین عواملی چون کیفیت و نیز میزان خرید، از مواردی هستند که قیمت عناب را تعیین می کنند.
هر چه کیفیت عناب بیشتر باشد، نرخ عرضه ی آن نیز بالاتر خواهد رفت.
اما در این بین نکته ای که نباید از خاطر دور داشت، بحث نوع مصرف عناب است.
در واقع مصارف عناب صرفاً دارویی نمی باشد بلکه این محصول هر چند اندک، اما در بازار آجیل و خشکبار و به عنوان یک محصول آجیلی نیز خرید و فروش می گردد.
طبیعی است که در حالت فروش عناب برای مصرف آجیلی نیازمند عناب های درشت، یکدست و باکیفیت تری خواهیم بود که مسلماً موجب افزایش نرخ عناب جگری در بازار خواهد شد.
البته واضح است که حتی در مصارف آجیلی نیز تمامی مشتریان به دنبال بهترین کیفیت نمی باشند و بنابراین، می توان درجه بندی های کیفی پایین تر را با قیمت مناسب تری ارائه داد؛اما به طور کلی نوع کاربری عناب در قیمت گذاری آن اهمیت دارد.
از طرفی افزایش و یا کاهش حجم تقاضا توسط مشتری نیز تأثیر عمده ای بر روی نرخ عناب خواهد داشت و قاعدتاً قیمت های خرده فروشی با قیمت فروش عمده شرایط یکسانی را ندارند.
میزان تقاضای بازار، بسته بندی یا فله بودن، زمان خرید و عواملی از این دست نیز بر قیمت عناب جگری تأثیر خواهند داشت.
دیدگاه خود را ثبت کنید
Want to join the discussion?Feel free to contribute!